Spring naar content

Welkom bij Eltra

Uitdagend werk, gezellige collega’s en veel vrijheid. Dat is wat je kunt verwachten als je bij Eltra aan de slag gaat. In projectteams werk je nauw samen om voor onze opdrachtgevers oplossingen op maat te realiseren. We leveren alles wat onze klanten nodig hebben: van software tot besturingspaneel en van stopcontact tot server. Dus klopt jouw hart voor techniek? Bij Eltra ben je nooit uitgeleerd.

MAAN0202

Nieuwsgierig?
Hoe zit het nou precies? Als je je dat regelmatig afvraagt, voel je je straks bij Eltra helemaal thuis. Nieuwsgierigheid zit namelijk in onze vezels. In de 25 jaar dat wij bestaan is ons vakgebied getransformeerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen. Geïnspireerd door nieuwe technieken blijven we zoeken naar betere, snellere en makkelijkere oplossingen.

“Bij Eltra ben je nooit uitgeleerd.”

 

Techniek + empathie
Wat wil de klant bereiken? En wat hebben ze daarvoor nodig? Bij Eltra is alleen technische kennis en kunde niet voldoende. Het is cruciaal dat je je kunt verplaatsen in de klant. Onze besturings- en aandrijfsystemen worden gebruikt in productieomgevingen waar elk detail telt. Jouw inlevingsvermogen is dus essentieel om een soepel draaiende fabriek te realiseren voor onze opdrachtgevers.

De kracht van samenwerking
Als je wil dat het goed gebeurt, moet je het samen doen. Dat geloven we bij Eltra. Je werkt bij ons altijd in een projectteam met software developers, panelenbouwers en IT specialisten. Ons product is altijd een samenspel tussen al die vakgebieden. Dat maakt communicatie en teamwerk onmisbaar in ons werk.

MAAN0066Eltra_Werkplaats-Stage