Spring naar content

Welkom bij Eltra

Uitdagend werk, gezellige collega’s en veel vrijheid. Dat is wat je kunt verwachten als je bij Eltra aan de slag gaat. In projectteams werk je nauw samen om voor onze opdrachtgevers oplossingen op maat te realiseren. We leveren alles wat onze klanten nodig hebben: van software tot besturingspaneel en van stopcontact tot server. Dus klopt jouw hart voor techniek? Bij Eltra ben je nooit uitgeleerd.

MAAN0202

Nieuwsgierig?
Hoe zit het nou precies? Als je je dat regelmatig afvraagt, voel je je straks bij Eltra helemaal thuis. Nieuwsgierigheid zit namelijk in onze vezels. In de 25 jaar dat wij bestaan is ons vakgebied getransformeerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen. Geïnspireerd door nieuwe technieken blijven we zoeken naar betere, snellere en makkelijkere oplossingen.

“Bij Eltra ben je nooit uitgeleerd.”

 

Techniek + empathie
Wat wil de klant bereiken? En wat hebben ze daarvoor nodig? Bij Eltra is alleen technische kennis en kunde niet voldoende. Het is cruciaal dat je je kunt verplaatsen in de klant. Onze besturings- en aandrijfsystemen worden gebruikt in productieomgevingen waar elk detail telt. Jouw inlevingsvermogen is dus essentieel om een soepel draaiende fabriek te realiseren voor onze opdrachtgevers.

De kracht van samenwerking
Als je wil dat het goed gebeurt, moet je het samen doen. Dat geloven we bij Eltra. Je werkt bij ons altijd in een projectteam met software developers, panelenbouwers en IT specialisten. Ons product is altijd een samenspel tussen al die vakgebieden. Dat maakt communicatie en teamwerk onmisbaar in ons werk.

MAAN0066Eltra_Werkplaats-Stage

Eltra & Eiffage

Group 456

Eltra is onderdeel van de Eiffage groep: een van de Europese koplopers op het gebied van bouw, energie en infrastructuur. Binnen de groep werken ruim 70.000 gepassioneerde medewerkers, die in meer dan vijftig landen hun kennis en kunde inzetten. Wat ons bindt? We willen het verschil maken met deze zes kernwaarden als ons kompas.

Het goede voorbeeld

Altijd het juiste doen. Zo simpel is het eigenlijk. Bij Eltra vinden we dat we het goede voorbeeld moeten geven in ons gedrag. Dat betekent niet alleen opereren in lijn met wet- en regelgeving, maar ook ethisch en met geweten handelen. Zo brengen we onze waarden tot leven.

Verantwoordelijkheid

Of het nu je eerste dag is of je al twintig jaar bij ons bedrijf werkt. Iedereen in ons team, ongeacht je rol of je ervaring, is een vertegenwoordiger van onze organisatie en waar we voor staan. Dat betekent zorgvuldig omgaan met mensen, middelen en de omgeving. Maar ook de ruimte en het vertrouwen krijgen…

Transparantie

Open zijn over wat je doet en waarom. Informatie delen, zowel over de successen als uitdagingen. Iedereen aanmoedigen om vragen te stellen en hun gedachten te delen. Dat is wat transparantie betekent voor ons. Alleen zo kunnen we verantwoordelijkheid nemen, constant blijven leren en groeien als team.

Vertrouwen

Of het nu gaat om klanten collega’s, leveranciers of andere partners. Bij Eltra bouwen we relaties op basis van vertrouwen. Dat verdienen we door eerlijk en transparant te zijn. Door elkaar te steunen in goede én uitdagende tijden. En natuurlijk door samen uitstekend werk af te leveren.

Helderheid

Handelen op basis van een heldere blik met oog voor detail. Dat is onderdeel van onze cultuur. Wij weten wat we wel en niet kunnen. Zo kunnen we goed de risico’s inschatten en op het juiste moment de juiste middelen inzetten.

Moed en doorzettingsvermogen

Wij werken met enthousiasme en volharding aan al onze projecten. We gaan uitdagingen niet uit de weg maar omarmen ze. En we hebben het lef om voortdurend grenzen te verleggen. Met dat doorzettingsvermogen tonen we leiderschap aan onze collega’s en partners.