Spring naar content

Werken en leren

Op zoek naar een uitdagende stage? Als erkend leerbedrijf introduceren we je graag in de wereld van besturings- en aandrijfsystemen. Bij ons op de werkvloer leg je een uitstekende basis voor een mooie carrière!

“Wij steken veel energie in jouw ontwikkeling.”

 

Erkend leerbedrijf
Leren gaat niet vanzelf. Als erkend leerbedrijf biedt Eltra een veilige plek om verder te leren in de beroepspraktijk. Wij steken veel energie in jouw ontwikkeling, zodat je met een goed gevoel terugkijkt op je stage bij Eltra en klaar bent voor de arbeidsmarkt. Sterker nog, regelmatig treden studenten na hun stage vast bij ons in dienst!

Jij versterkt ons team
Je hebt je diploma misschien nog niet binnen. Maar bij Eltra zien we je niet als stagiair, maar gewoon als collega. We weten wat je kunt en je bent volwaardig lid van ons team. Verwacht dan bij ons dan ook voldoende uitdaging en verantwoordelijkheid in je stage. Uiteraard krijg je van ons alle begeleiding die je nodig hebt om goed werk te leveren en je te ontwikkelen.

Doe onderzoek als HBO student
Uitgeleerd? Dat woord kennen we niet bij Eltra. Ons vakgebied ontwikkelt zich snel en er zijn altijd nieuwe, betere oplossingen te verkennen. Daarom werken we graag met HBO studenten samen die als stageopdracht onderzoek doen naar nieuwe technieken. Interesse? Neem contact met ons op!

Stage lopen of op zoek naar een afstudeeropdracht?

Niewsgierig geworden naar een stage of afstudeeropdracht bij Eltra? We horen graag van je! We hebben ruime mogelijkheden voor zowel MBO als HBO studenten, dus neem contact op en we denken met je mee over een passende volgende stap in jouw ontwikkeling.